MICROBIOLOGIA DE LOS ALIMENTOS (Rexistro nro. 333227)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 00381nam a2200145 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 991231s1993 sp g spa |
ISBN | |
ISBN | 842000734x |
CDU | |
CDU | 614 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | FRAZIER, W.C. e WESTHOFF, D.C. |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | MICROBIOLOGIA DE LOS ALIMENTOS |
EDICIÓN | |
Edición | 4 |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | ZARAGOZA |
Editorial | :ACRIBIA |
Data de publicación | ,1993 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Código de barras | Data da última consulta | Número de volume | Tipo de ítem de Koha | Nota pública |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
IES Monte Castelo | IES Monte Castelo | Sala préstamo | 1899-12-31 | Fondos Biblioteca | LED003000004821 | 2022-01-25 | 1 | Prestable | SAU.AMB |