MICROBIOLOGIA DE LOS ALIMENTOS (Rexistro nro. 333227)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00381nam a2200145 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 991231s1993 sp g spa
ISBN
ISBN 842000734x
CDU
CDU 614
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa FRAZIER, W.C. e WESTHOFF, D.C.
MENCIÓN DE TÍTULO
Título MICROBIOLOGIA DE LOS ALIMENTOS
EDICIÓN
Edición 4
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación ZARAGOZA
Editorial :ACRIBIA
Data de publicación ,1993
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Nota pública
        IES Monte Castelo IES Monte Castelo Sala préstamo 1899-12-31 Fondos Biblioteca LED003000004821 2022-01-25 1 Prestable SAU.AMB

Coa tecnoloxía Koha