000 | 01226nam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
997 | 0 | 0 | _e2 |
007 | ta | ||
008 | 230529s2023 sp a|||e |||| 000 0 spa d | ||
017 | _aB 6867-2023 | ||
020 | _a978-84-9199-524-1 | ||
080 | _a641.5(460)"1939 / ..." | ||
080 | _a392.81(460)"1939 / ..." | ||
100 | 1 |
_aConde Caballero, David _d(1979-) _eaut _9141921 |
|
245 | 1 | 4 |
_aLas recetas del hambre _b: la comida de los años de posguerra _c/ David Conde y Lorenzo Mariano ; [de las ilustraciones, José Carlos Sampedro] |
250 | _a1ª ed. | ||
260 |
_a[Barcelona] _b: Crítica _c, 2023 |
||
300 |
_a204 p. _b: il. cor _c; 26 cm |
||
520 | 3 | _aOfrécese unha descrición das formas culinarias coas que os españois e as españolas da posguerra fixeron fronte ao feito de ter que alimentar aos seus con poucos e aínda menos variados alimentos. As receitas que aquí aparecen son empregadas non como guías para cociñar, senón como o medio de lembrar e achegarse á experiencia cotidiana dos tempos da fame, medo e resistencia. | |
650 | 7 |
_aCociña española _vReceitas _9141922 |
|
651 | 7 |
_aEspaña _xHistoria _y1939-1955 _9159653 |
|
700 | 1 |
_aMariano, Lorenzo _eaut _9141925 |
|
700 | 1 |
_aSampedro, José Carlos _eill _9141926 |